Samenwerkingen


De Ruiterzolder

Bij Ingrid & Paula van De Ruiterzolder aan de Amstel vind je alles wat nodig is voor het verzorgen en rijden van je paard of pony. De plek voor gedegen advies, een uitgebreid assortiment en altijd het nieuwste van het nieuwste.

De Ruiterzolder, Hogereinde Zuid 1, 1191 AG, Ouderkerk aan de Amstel, 020 496 73 55


Birgit's Bakery

Birgit's Bakery maakt taarten en andere lekkernijen op maat. Alles wordt vers bereid, en er komen geen pakjesmixen van pas. In overleg kan bijna alles, thema taarten, taarten met prints, cupcakes, cakepops, sweet tables of simpele koekjes. Tevens kunnen er Workshops, High Tea's, Babyshowers, Vrijgezellenfeestjes en Kinderpartijtjes gehouden worden.


Rijschool Storm & Roxy

Bij Rijschool Storm & Roxy krijg je de opleiding die je nodig hebt om veilig en met vertrouwen de weg op te gaan. Wij zijn er voor iedereen die zijn auto rijbewijs of scooter rijbewijs wilt halen, van theoriecursus tot praktijkexamen en van faalangst-training tot een rijvaardigheids onderzoek.


CanvasCompany.nl

Laat je lievelingsfoto's afdrukken op 1 van de 100-en fotocadeau's van CanvasCompany.nl, al 12 jaar de grootste specialist in Nederland. Een foto op poster, foto op canvas, fotobehang, tuinposter of andere wanddecoratie, alles is mogelijk!