Help Stal Haastrecht


SPONSORACTIE
door de Vriendinnen van Stal Haastrecht


2 nieuwe pony's!!!

Nadat we afscheid hebben moeten nemen van veel oude trouwe toppers (Mick, Dancer, Evita, Inimini, Hiawatta, Sascha, Fairytale), een stel andere lieverds uit de running zijn (Boogie-man en Gipsy) of privé zijn overgenomen (Abby en Caitlin) is de manege echt toe aan nieuwe krachten. Met jullie gulle giften hebben we 2 hele schattige pony'tjes op proef gekocht. Ze hebben nog een hoop extra liefde nodig (veel hooi, tandarts, smid, eigen spullen). Help je nog een beetje mee? Dat zou super zijn, zodat we ze een fijne nieuwe start kunnen geven!


Pedicure

Inmiddels hebben al 22 paarden en pony’s van jullie donaties een heerlijke pedicure gekregen van onze eigen nagelstylist Thomas Ilias!


Wormenkuren

Alle paarden en pony's hebben een wormenkuur gekregen. Het was nog een hele puzzel en rekensom. En sommige pony's vonden het niet zo lekker ;-) Met dank aan jullie donaties.


 

Passend zadel voor Binga

Die grote lieve Binga heeft een hele lastige rug. Colinda was zo lief om op zoek te gaan naar een passend zadel en dat lijkt gelukt! Tessa zal Binga nog even rijden om haar weer lesklaar te maken. Met dank aan jullie donaties.


 

Jack naar de tandarts

Jack kreeg vandaag speciaal bezoek van de tandarts van de Paardendokters. Hij vond het niet zo leuk, maar het was wel even nodig. Met dank aan jullie donaties.


Poetstassen & Halsters

Halsters voor alle paarden en pony’s, plus gave goed gevulde poetstassen! Mogelijk gemaakt door De Ruiterzolder, LiSe Decoraties én jullie donaties. Vriendelijk verzoek alles netjes terug te hangen na gebruik!


Wortels en likstenen

Met het eerste geld dat binnen is gekomen hebben we een veelgehoorde wens vervuld: wortels voor de pony's. We kregen veel namen door, maar verdelen ze natuurlijk over al die lieverds! We hebben ze gekregen van Ingrid van De Ruiterzolder en het was genoeg voor 3 dagen! Ook hebben we ruim 25 likstenen gekocht van jullie donaties, ook in samenwerking met de Ruiterzolder aan de Amstel.


Nog niet gesponsord? Lees snel verder

Het zijn gekke en moeilijke tijden door het corona virus. De overheid heeft strenge maatregelen getroffen voor alle sporten, waardoor we op de manege alleen in de buitenbak mogen lessen en de kantine nog steeds gesloten is. Uiteraard is het belangrijkste, dat we allemaal gezond blijven! Maar zoals jullie begrijpen, loopt de manege door de gesloten kantine veel inkomsten mis, terwijl de normale zorg voor de paarden en pony’s gewoon doorgaat. Denk aan hooi, een schone stal, voer, de hoefsmid en de dierenarts.

 

Met een aantal vriendinnen van de manege hebben we daarom deze actie opgezet. Help jij ons mee om de manege te steunen?! Sponsor dan jouw lievelingspony of paard of de manege! Bijvoorbeeld door een lekker grote pluk hooi te sponsoren, een pedicure van onze hoefsmid, een paar nieuwe halstertouwen, een zak wortels, of bedenk zelf een mooi doel.

 

Dus voor de kids: vraag je opa’s, oma’s, ooms, tantes, neefjes en nichtjes om jouw lievelingspony te sponsoren. Of sponsor zelf de manege met een mooi bedrag. Wij houden alles bij en plaatsen hier wat we met het gedoneerde geld doen.

 

Als dank verloten wij onder alle sponsors de onderstaande prijzen:

 
Het boek “Passie voor Paarden” van Jesse Drent
1 x een grondwerk les met mini pony Nomi
1 x een fotoshoot met jouw lievelingspaard/of pony

 

En we houden jullie natuurlijk op de hoogte via facebook en de website over hoe het gaat met alle paardjes en deze actie…. De trekking van de lootjes zie je uiteraard ook via facebook. Kunnen we rekenen op jullie steun? Want samen staan we sterk!

 

Liefs, de Vriendinnen van Stal Haastrecht
Sarma, Robine, Danny, Vanessa